Asociația Credu, în parteneriat cu Longevity Clinic și Sphera Care organizează evenimentul “Alegeri sănătoase pentru femeia matură“.

Conferința va avea loc în data de 17 septembrie 2024, de la ora 18.00, în Sala Saphir din Hotel Marshal Garden – locație Google Maps.

Vă invităm să participați la eveniment!

Pentru înscriere, vă rugăm să accesați urmatorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJKyXtOangiZG0kDeYTmoFiQVL85bJhDCvHp7kQuJCC_pZCg/viewform

Fiecare invitat va primi un cadou – surpriză.

Atașat vă prezentăm Agenda evenimentului.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție.

Despre organizatori:

Sphera Care

Echipa multidisciplinară de experți – Sphera Care reunește medici de renume din diverse specialități, precum ginecologie, dermato-estietică, patologia sânului, nutriție,cardiologie și endocrinologie, care colaborează pentru a-ți oferi un plan de tratament personalizat și complet.

Focus pe sănătatea femeii mature – Ne dedicăm în mod special nevoilor femeilor aflate la maturitate, oferind soluții inovatoare pentru gestionarea simptomelor asociate perimenopauzei, menopauzei, sănătății hormonale și prevenirea bolilor cronice.

Abordare personalizată – Fiecare pacientă beneficiază de o atenție individualizată, cu planuri de tratament care iau în considerare particularitățile stilului de viață, istoricul medical și obiectivele personale de sănătate.

Tehnologie de ultimă generație – Suntem echipați cu cele mai noi tehnologii medicale și echipamente avansate pentru diagnosticare și monitorizare.

Spațiu modern și confortabil – La Sphera Care, ne dorim ca fiecare vizită să fie o experiență plăcută și relaxantă. Fiecare detaliu al clinicii noastre este gândit pentru a oferi intimitatea și confortul de care ai nevoie în timpul consultațiilor și tratamentelor.

Suport și educație continuă – Credem în puterea informației corecte, motiv pentru care organizăm frecvent evenimente și conferințe educative dedicate sănătății femeii, pentru ca tu să fii mereu informată și să poți lua decizii informate.

Longevity Clinic

Longevity Clinic este un centru medical inovator, specializat în navigare și asistență medicală integrată, acordată de echipe multidisciplinare de specialiști cu expertiză și recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional.

Navigatia de pacienti este parte din activitatea noastra de zi cu zi, fiind aproape atat de clientul final cat si de apartinatorii / rudele pacientilor nostri, pe tot parcursul procesului terapeutic pana la vindecare / optimizare a starii de sanatate.

Singurul navigator de pacienți acreditat în SUA, Victoria Asanache este parte din echipa Longevity Clinic.

Longevity Clinic realizează o abordare modernă și personalizată a managementului pacientului, combinând concepte clasice cu inovații în domeniul medicinei funcționale. În acest sens, se dechide un nou capitol al medicinei funcționale în România.

Longevity Clinic: echipa pluridisciplinară având genetica aplicată clinic ca element diferențiator față de alte clinici medicale.

Evenimentul este cel de al șaptelea organizat în anul 2024 de Asociația CREDU sub umbrela „Alegeri sănătoase”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ELKO Romania devine distribuitor autorizat al brandurilor din cadrul grupului Digital Data Communications (DDC)
Next post De ce lucruri are nevoie un creator de conținut? Instrumente și accesorii utile pentru creatorii de conținut