La MWC Barcelona 2023, Steven Zhao, vicepreședintele liniei de produse de comunicații de date Huawei, a lansat soluția Digital Managed Network Solution și produsele pentru serviciile B2B ale operatorilor. Această soluție îi va ajuta să profite de oportunitățile de transformare digitală și să impulsioneze o nouă creștere. Această soluție oferă funcții digitale de gestionare a rețelelor și portofolii bogate de produse, ajutând transportatorii să se transforme din ISP (Internet Service Provider) în MSP (Managed Service Provider).
Pe măsură ce digitalizarea industriei capătă amploare, două tendințe devin din ce în ce mai evidente.

Prima este că aplicațiile de servicii de întreprindere bazate pe cloud se extind de la sistemele de birou la sistemele de producție, necesitând o mai bună asigurare a calității și un mediu de rețea mai sigur. Cea de-a doua este că rețelele de întreprindere evoluează spre o rețea complet wireless, iar gestionarea rețelei trece de la statică la dinamică, toate acestea complicând asigurarea rețelei și necesitând capacități de gestionare în timp real.

În special, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) nu dispun de fondurile și talentele necesare pentru a urmări aceste tendințe și, prin urmare, au nevoie urgentă de servicii gestionate de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Transportatorii au un număr mare de clienți de linii private și se mândresc cu trei avantaje: relații puternice cu clienții, cea mai bună conectivitate de rețea din clasa lor și experiență profesională. Ca atare, este mai ușor pentru operatorii de transport să furnizeze servicii de rețea gestionate pentru clienții întreprinderilor și să obțină rapid o creștere pe piață.

Principalii transportatori globali se transformă în mod activ în furnizori de servicii de rețele gestionate digitale. Pentru a facilita acest lucru, Huawei a lansat la MWC soluția și produsele Digital Managed Network Solution. Aceste noi oferte îi ajută pe transportatori să adauge servicii de rețea gestionată digitală – inclusiv LAN gestionat, WAN gestionat, securitate gestionată și DCN gestionat – pe lângă liniile private IP. De asemenea, aceste oferte pot permite transportatorilor să actualizeze capacitățile de asigurare a calității și de automatizare a infrastructurilor de rețea pentru linii private diferențiate de la site la cloud.
Ofertele recomandate includ următoarele:

Private Line + Managed LAN: Prin utilizarea tehnologiei de gestionare a cloud-ului, Private Line + Managed LAN ajută operatorii să se extindă de la liniile private tradiționale la rețelele de campus. În acest fel, transportatorii pot oferi servicii convergente de rețea gestionate în cloud în rețelele LAN, WLAN și IoT. Printre beneficiile rezultate se numără livrarea rapidă plug-and-play, O&M inteligent pentru diagnosticarea defecțiunilor în câteva minute, cu 85% mai puțin suport pe teren necesar și un timp de rentabilitate a investiției (ROI) cu 20% mai scurt.

Linie privată + Managed WAN:

Bazându-se pe tehnologia de rețea SD-WAN, linia privată + Managed WAN permite crearea de rețele hibride de linii private MPLS tradiționale și alte tehnologii de linii private. Acest lucru ajută întreprinderile să migreze rapid către cloud. În plus, convergența fix-mobil 5G (FMC) și direcționarea flexibilă a traficului în funcție de serviciu oferă o experiență de acces diferențiată și îmbunătățește fiabilitatea serviciilor de rețea. Toate acestea asigură în cele din urmă un echilibru perfect între cerințele de servicii și costurile IT, crescând în același timp venitul mediu pe utilizator (ARPU) al liniilor private cu peste 15%.

Linie privată + securitate gestionată:

Bazându-se pe o arhitectură de servicii în cloud, Private Line + Managed Security ajută operatorii să ofere întreprinderilor pachete de servicii de securitate în cloud la prețuri accesibile. Astfel, întreprinderile se pot abona online la numeroase servicii de securitate, cum ar fi protecția frontierelor, protecția endpoint-urilor și protecția împotriva atacurilor ransomware. În acest fel, întreprinderile beneficiază de gestionarea amenințărilor în câteva secunde, reducând în același timp cheltuielile cu personalul IT dedicat securității, iar transportatorii își pot crește veniturile din serviciile de linie privată cu 20%.

Linie privată + Managed DCN:

Cu o sinergie linie privată-IDC, linia privată + DCN gestionată eficientizează serviciile în interiorul și în afara cloud-ului, asigurând în același timp furnizarea serviciilor în câteva minute. Acest lucru este posibil cu ajutorul soluției DCN hiperconvergente de la Huawei, care unifică rețelele de calcul de uz general, de calcul de înaltă performanță și de stocare în rețele all-Ethernet. La rândul său, acest lucru reduce TCO cu 36% și accelerează călătoria în cloud a întreprinderilor.

Îmbunătățirii ale liniilor private:

Transportatorii pot profita de prima capacitate de divizare a rețelei la nivel de chiriaș din industrie pentru a obține o granularitate de divizare la nivel de Mbps și asigurarea SLA a serviciilor, maximizând monetizarea rețelei. De asemenea, aceștia se pot baza pe prima hartă digitală a rețelei din industrie pentru vizibilitate în timp real, de la legăturile fizice la servicii, precum și pe automatizarea întregului parcurs care cuprinde evaluarea înainte de vânzare, implementarea în timpul vânzării și asigurarea post-vânzare a serviciilor de linii private.
Privind în viitor, Zhao a declarat că Huawei va continua să investească mai mult în produse și soluții inovatoare adaptate la transformarea digitală a industriei și va realiza inovații comune cu clienții și partenerii din industrie. Procedând astfel, va ajuta operatorii să se transforme în furnizori de servicii de rețea gestionate digital, să accelereze dezvoltarea digitală a industriei și să accelereze noi creșteri.

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei pentru industria IT&C, al infrastructurii în telecomunicații și în cel al dispozitivelor inteligente. Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – ne angajăm să aducem tehnologia digitală la fiecare persoană, în casă sau organizație, pentru o lume inteligentă și conectată.
La Huawei, inovația pornește de la nevoile clienților. Facem investiții masive în cercetare, concentrându-ne asupra inovațiilor de ruptură în tehnologie pentru a duce omenirea mai departe. Avem peste 194.000 de angajați și derulăm operațiuni în mai mult de 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de propriii angajați.
Huawei Technologies S.R.L. depune toate eforturile pentru a menține competitivitatea și siguranța rețelelor pentru întreg portofoliul de produse, soluții și servicii end-to-end. Prin colaborare deschisă cu partenerii de ecosistem, creăm valoare pentru clienți, îmbunătățind experiența consumatorilor și inspirând organizații de toate mărimile să inoveze. Huawei Technologies SRL și-a început operațiunile în România în anul 2003, unde are peste 2.300 de angajați și a dezvoltat colaborări cu toți marii operatori de telecomunicații. Pentru detalii, vizitați www.huawei.com/ro sau urmăriți-ne pe Facebook Huawei Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Huawei se alatura Aliantei Globale UNESCO pentru Alfabetizare pentru a intensifica cultivarea talentelor
Next post Primul pliabil OPPO, Find N2 Flip, este disponibil oficial in Romania