Anul acesta nu am inceput tocmai bine, deoarece am fost avertizati sa fim atenti la mai multe epidemii de gripa si un nou virus, Covid 19. Acest virus este inca necunocut pentru producatorii farmaceutici, iar doctorii ne sfatuiesc sa folosim sapun de maini de calitate si dezinfectant, mai ales daca am avut contact cu obiecte din locuri publice sau cu diverse persoane cu care am dat mana.

Acum, mai mult ca niciodata, se pune accent pe produse precum sapun lichid, sapun spuma, sapun Tork, sapun profesional, dezinfectanti maini, produse care pot fi cumparate de la Sanito.ro un magazin online, dar si un furnizor de incredere de la care atat firmele, cat si clientii casnici se pot aproviziona.

Gama de sapun Tork este renumita la nivel mondial, deoarece ofera produse de top care nu numai ca lasa mainile curate, insa elimina si bacteriile. Sanito.ro nu are doar sapunuri si dezinfectanti pentru maini, ci o categorie intreaga de produse de top pentru curatarea si igienizarea locuintei si a  suprafetelor.

De preferat este sa folosim sapun lichid, deoarece reducem contactul si mai mult fata de traditionala bara de sapun.

Sapunul lichid este preferat si datorita faptului ca este usor de folosit. Acest sapun este de obicei disponibil intr-o sticla de plastic. In plus, putem folosi diferite dispozitive cu ajutorul carora sapunul este eliberat mai repede. Cu aceste dispozitive, numite dispensere, sapunul lichid este usor de dozat. Asa cum am mai spus, datorita acestui dispozitiv va fi eliberat suficient sapun pentru ca o persoana sa se poata spala pe maini.

In plus acest tip de sapun impiedica raspandirea microbilor. Atunci cand unul dintre noi foloseste sapun solid, va raspandi si o parte din microbi sai. Este imposibil sa te speli pe maini cu sapun lichid si sa nu lasi alte bacterii. Daca alegi un sapun lichid, vei scapa de aceasta problema, pentru ca nu mai esti nevoit sa pui mana pe sapun dupa ce te-ai spalat. Este o metoda mult mai curata, deoarece pe sapunul solid mereu vor ramane acele resturi si urme de spuna.

Sapunul lichid poate fi folosit pana la ultima picatura. La sapunul solid, ultima bucata in general nu mai poate fi folosita pentru ca se rupe in bucati si mai mici.

Sapunul lichid este usor de schimbat. Vrei o aroma diferita? Doar schimbi tipul sapunului si pastrezi acelasi aparat de distributie.

Sapunul lichid este un produs foarte accesibil, este unul dintre produsele care pot fi gasite cel mai usor. Desigur, tu vei avea nevoie de un site care sa iti ofere un sapun lichid la un pret mult mai bun.

Sapunul lichid nu reprezinta o investitie foarte mare, dar cu toate acestea este foarte important pentru clienti. De asemenea, acest produs poate fi folosit si in alte locuri, de exemplu bucatarii, camere si multe alte locuri in care spalatul pe maini este obligatoriu. Nu in ultimul rand sapunul lichid este foarte usor de pus intr-o toaleta si exista mai putine sanse ca clientul sa plece cu acesta.

Sanito.ro are o gama vasta de sapun profesional la preturi foarte convenabile, iar calitatea este recunoscuta la nivel global!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post P40 lite: noul smartphone performant de la HUAWEI, la un preț accesibil
Next post Telefoanele Nokia, terminalele oficiale ale noului film NO TIME TO DIE