Atunci cand ti se face pofta in toiul noptii de ceva gustos si hranitor, cauti in permanenta solutii la indemana cu care sa iti potolesti foamea si poftele. Deoarece comoditatea este mare si parca nu iti vine sa iesi din casa la ore tarzii, cel mai bine este sa apelezi la o firma de livrare pizza care sa iti aduca totul acasa. Pizzeria mea preferata este Presto Pizza, un lant fast-food care, inca din anul 2006, incanta pofticiosii capitalei cu bunatati originale.
In meniul Presto Pizza regasim multe retete de pizza indragite la nivel national, dar si alte preparate precum burgeri, cartofi prajiti, paste, mancare vegetariana, deserturi si racoritoare. Practic, Presto Pizza iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti potoli foamea, chiar si in toiul noptii. Este o alternativa foarte buna si in cazul in care dai o petrecere si nu prea ai chef sa gatesti. De la Presto poti comanda platouri calde, dar si versiuni de pizza party ale preparatelor mult indragite. Serviciul de pizza non-stop este foarte apreciat, mai ales de studentii care nu au timp sa isi pregateasca mancarea sau nu au spatiul necesar pentru a face acest lucru.
Nu e o sarcina usoara sa jonglezi cu materiile si cu bucataria. Asa ca multi studenti apeleaza la mancarea de la Presto Pizza pentru a-si potoli foamea, indiferent de ora.
Povestea pizzei, considerat simbol al Italiei incepe in antichitate si, ajunand la forma pe care o cunoastem astazi in urma unor transformari si adaptari ce au avut loc de-a lungul timpului. La inceput, pizza era foarte simpla si se aseamana cu focaccia. Prima mentionare a termenului “pizza” apare intr-un document din anul 997. In secolul al XVI-lea, la Napoli, denumirea a fost utilizata pentru a defini o paine turtita, “pizza” derivand, se pare, din stalcirea cuvantului “pitta”.
La Presto putem gasi astazi pizza in toate marimile si varietatile sale si o putem presonaliza in functie de gusturi la orice ora din zi si din noapte.