Lunga este lista bunatatilor acestui pamant si pe multe dintre ele nici nu vom apuca sa le gustam vreodata! Ea cuprinde mancaruri preparate in bucataria autohtona si traditionala, feluritele dulciuri, legume, fructe si bauturi. Fata de recomandarile celor dragi nu trebuie sa avem prejudecati, fiindca perdantii suntem noi. De pilda mi se vorbea cu patima de gustul rahatului turcesc de lux si faceam legatura rapid cu desertul ce se gasea la noi in magazine si care se lipea de dinti si de degete. In afara de gustul nemaipomenit de dulce si de aromele artificiale si de faptul ca bucatile erau date prin zahar farin si te albeai tot, cand muscai dintr-o bucata, nu destepta in mine nicio senzatie speciala.

A trebuit sa ajung in Turcia sa inteleg ca acest desert al lor este cu adevarat delicios si pierzi enorm, daca nu il savurezi pe indelete dupa un ceai sau o cafea. Imaginati-va o crema din cocos, umpluta cu rahat de cacao plin cu alune de padure sau crusta de fistic si ciocolata umpluta cu rahat acrisor de rodii!
Nu ma gandeam ca pot exista atat de multe combinatii la un desert pe care il consideram atat de banal!

Se topeste in gura de bun ce este si are gust de inca o bucata, dupa cum spun cunoscatorii. La fel de bun este si ceaiul de rodii sau ceaiul impotriva racelii, ceai sultan. Si baclavalele lor sunt greu de uitat. Mierea, fisticul, scortisoara se completeaza reciproc, gustul si aromele fiind magnifice.
Sunt insa si mancaruri aflate la noi in tara pe care le ignoram cu desavarsire. Cine nu a mancat o pizza traditionala din Napoli, coapta tacticos pe vatra la cuptor de lemne sa o comande acum, fiindca nu stie ce pierde!
Comanda cea mai buna pizza Bucuresti din Sector 2 si Sector 3 si imparte-o cu cei dragi si cu prietenii!

Nici nu stii ce miros te va ademeni de indata ce vei desface cutiile cu preparatul abia scos din cuptor! Stii cum mirosea painea de casa a bunicii. Pizza pe care o poti comanda online cu 10 % mai ieftina de la Ilpizzaiolo.ro completeaza aroma copilariei cu cascaval topit la foc domol si sunca si salamior date la cuptor, plus rondele de ceapa, de rosii si ardei. Toate aceste ingredient proaspete se intrepatrund si dau un miros ispititor pe care nu poti sa il ignori, nici daca te afli la cea mai severa cura de slabit.
Sub crusta aurie o paleta variata de culori ne face cu ochiul, in timp ce muscand din bucata pufoasa si cu de toate papilele gustative sunt in extaz.
Cea mai buna pizza se afla in Romania si nu costa deloc scump, fiind cu 20 % mai ieftina. Cum obtii aceste disconturi?

In primul rand, comanzi online. In 5-6 minute ai finalizat comanda. In mod cert ca mai mult dureaza alegerea, dar daca esti bine orientat nici ea nu iti ia mult timp. Stii exact ce iti place si stii ce prieteni ai la masa. Nu se poate sa iti fie cineva bun amic si sa nu ii stii obiceiurile alimentare. Vei gasi la acesta pizzeria mancare pentru vegetarian, pentru vegan si pentru amatorul de carne.

In al doilea rand, scoti masina si te duci tu sa ridici pizza direct de la producator, sa ti se mai acorde 10% reducere, adica sa scoti orice pizza cu 20% mai ieftina.
Pizza facuta de acesti distribuitori respecta toate tehnicile retetei secular preluate direct din Italia, la care se adauga strategii menite sa fidelizeze clientii, cum ar fi:
-ingredientele sunt de buna calitate si proaspete, chiar daca pretul lor este mai mare. Pentru Ilpizzaiolo gusturile clientilor sunt pe primul plan.
-blatul iese pufos datorita fainei speciale si modului in care este prelucrat aluatul. Secretele acestea vechi de peste sute de ani nu pot fi dezvaluite cu usurinta.
-coacerea blatului se face la foc domol de lemne ca aromele sa fie si mai ispititoare, iar aluatul sa capete crusta aceea aurie.
In mod ciudat, o mancare atat de gustoasa se afla la un click distanta, iar noi ne obosim in bucatarie, cand am putea ca o data pe saptamana sa ne bucuram de cea mai buna, hranitoare si sanatoasa pizza din lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post O zi ploioasa la Brandeberg.ro
Next post RAZER ASIGURĂ PERFORMANȚE SUPERIOARE LAPTOPURILOR ECHIPATE CU WINDOWS ȘI MACBOOK-URILOR PRIN NOILE CORE X CHROMA