Fanii se vor bucura de o întâlnire specială cu echipa României înainte de Cupa Davis!

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, ajunge la Craiova! Evenimentul va avea loc în weekendul 7-8 septembrie, în Piața Mihai Viteazul, și va aduce comunității o varietate de activități sportive și divertisment, de la volei, tenis, baschet, badminton, până la tenis de masă, fotbal și jocuri distractive precum cornhole, X și 0 sau fussball. Nu va lipsi nici atracția numărul unu pentru cei mici: un mare turn de escaladă cu mai multe fețe de cățărare.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: ”Urban Playfield este mai mult decât un festival, este un prilej de a aduce împreună comunitatea în jurul valorilor sănătoase și a bucuriei de a fi activ. La Craiova vom transforma Piața Mihai Viteazul într-un teren de joacă uriaș, unde copiii și adulții deopotrivă se pot bucura de jocurile copilăriei și multe provocări la mișcare și sport, toate făcute într-un mod relaxant și distractiv.”

Urban Playfield vine cu o surpriză specială pentru fanii tenisului din  Craiova! Weekendul următor, orașul va găzdui meciului de Cupa Davis dintre România și China (13 – 14 septembrie). Iubitorii sportului vor avea ocazia să cunoască echipa României în cadrul Urban Playfield, duminica, începând cu ora 18:00, dar și să participe la o mini-competiție cu premii bilete la meciul România – China.

Gabriel Morariu, Director General FRT: ”Federația Română de Tenis salută inițiativa Urban Playfield, susținută de Raiffeisen Bank, unul dintre partenerii săi strategici. Considerăm că invitarea publicului la activități sportive este o practică excelentă. În acest context, organizăm împreună un “tennis challenge” dar și un “Meet & Greet” cu echipa României de Cupa Davis, duminică, ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul. Vă invităm să veniți în număr cât mai mare la sport și să le urăm succes sportivilor noștri la Craiova.”

Accesul la toate activitățile este gratuit, iar evenimentul se va desfășura între orele 10:00-21:00.

PROGRAM SÂMBĂTĂ, 7 septembrie

11:00-12:00 Morning boost with Carrefour

13:00-14:00 DJ Set

Activități ale cluburilor sportive locale

17:00-18:00 Concurs ștafetă JOACĂ 1:1

Activități ale cluburilor sportive locale

PROGRAM DUMINICĂ, 8 septembrie

11:00-12:00 Morning boost with Carrefour

13:00-14:00 DJ Set

Activități ale cluburilor sportive locale

17:00-18:00 Concurs ștafetă JOACĂ 1:1

18:00-18:30 Tennis Challenge și Meet & Greet cu echipa României de Cupa Davis

Activități ale cluburilor sportive locale

Urban Playfield este un proiect care face un tur național, în 10 orașe din țară, dedicat jocului și sportului de masă. Orașele-gazdă au la dispoziție un weekend cu multe activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă. Până acum, Urban Playfield a fost la Alba Iulia, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și Oradea.

Evenimentul promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială, și încurajează oamenii să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant. Transformând spațiile din oraș în zone de joacă, festivalul sporturilor luate în joacă demonstrează că mișcarea poate fi integrată în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.

Urban Playfield Craiova este susținut de Primăria Municipiului Craiova.

Eveniment organizat de către echipa Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Carrefour România, Aqua Carpatica.

Mai multe detalii pe urbanplayfield.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post OLX promovează o economie circulară prin comerț sustenabil și accesibil
Next post Scott Stratten, Tom Fishburne, Kasim Aslam și Adam Pearce sunt primii speakeri internaționali confirmați la GPeC SUMMIT 8 Octombrie