Uneori masina face diferenta intre acordarea unor prime sau ajutoare si neacordarea lor. Posesorii unui autoturism sunt considerati bogati de aceea multi dintre ei nu indraznesc sa depuna actele pentru bani atunci cand se confrunta cu datorii care nu suporta amanare.

In relatiile financiare cu cei din jur, lucrurile stau la fel. Am auzit replici de tipul: „-Pai, are masina si vine la mine sa il imprumut? Cum sa te plangi ca nu ai bani, cand ai masina in garaj?”.

In realitate, masina este mare consumatoare de bani. Combustibilul este scump, piesele se strica si ele din cand in cand, in plus, impozitul pe masina si asigurarea trebuie achitate si ele.

Numai amanet auto intelege faptul ca prezenta unei masini in curtea ta te poate scoate din impas atunci cand ti-e greu.

Oamenii pot avea probleme financiare mai ales daca au o masina puternica si o vila cu multe etaje si piscina, fiindca intretinerea acestora costa enorm. Ne amintim de Michael Jackson si de ferma sa de animale. Domeniul luxuriant a sfarsit prin a-l aduce la faliment.

Amanet masini nu judeca omul dupa marimea diamantelor pe care le poseda sau marca masinii. Reprezentantii firmei de Amanetauto.com evalueaza corect autoturismul pe care clientul doreste sa il amaneteze si comunica suma corecta pe care acesta urmeaza sa o primeasca.

Amanetauto.com nu discrimineaza nicio persoana care are nevoie de bani, de aceea a pus la punct atat de multe posibilitati.

Amanetauto.com este firma serioasa care se gandeste si la timpul clientilor. Sa nu ai bani si sa te mai plimbi si pe drum de cinci-sase ori, adica sa iti achiti biletele pe mijloacele de transport in comun este dezastruos.

Evaluarea masinii tale se face de acasa, iar drumurile facute la cea mai apropiata casa de amanet sunt cat mai putine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Amanet Cashbook ofera bani rapid si simplu
Next post Iridex Group Plastic prezinta la EXPOAPA 2019 o solutie de valorificare a namolului de epurare