Cel mai bun loc pentru a cumpara covor este acel magazin de unde poti obtine servicii si selectii excelente, poti achizitiona un produs de calitate la un pret corect si ai consultanti profesionisti care sa iti raspunda oricarei nelamuriri. Deci, care este acest loc? Din punctul nostru de vedere, magazinul online covoare-profesionale.ro este magazinul de care ai nevoie. De aici, asa cum o spune si denumirea magazinului, poti achiztiona covoare profesionale, de calitate si intr-o gama diversificata.

Exista multe optiuni disponibile. Fiecare produs ofera anumite avantaje, in functie de ceea ce cauti. Trebuie sa stiti ca magazinul are oferte pentru covorase interior, speciale pentru companii, institutii sau lanturi de hoteluri sau restaurante. Insa , tot aici, gasiti si covorase dezinfectante ce pot fi folosite in industria agroalimentara sau sanitara.

De ce sa alegi magazinul covoare-profesionale.ro? Pentru ca, conform celor care au cumparat de aici, acest magazin ofera cea mai buna selectie de covoare profesionale. In general, magazinul aduce produse de la producatori majori, cunoscuti atat pe piata nationala, cat si pe cea internationala. Site-ul este unul bine structurat, pe categorii, astfel incat si unui copil ii poate fi usor sa alega gama pe care si-o doreste.

Covoarele de interior sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Astfel, cum spuneam, curatarea se face extrem de usor putand fi chiar si spalate, fara a exista riscul de a intra la apa sau de a-si pierde culoarea.

Covoarele de exterior sunt rezistente la intemperii si conditii extreme (inghet sau temperaturi ridicate). Unele dintre ele  sunt non-absorbante, sunt fabricat din bucle de vinyl (motiv pentru care sunt denumite si presuri tip spaghete) menite sa razuiasca si sa retina murdaria de pe incaltaminte. Buclele de vinyl flexibile cu un diametru de 1 mm sunt rezistente la razele UV si asigura performanta maxima in orice climat si se adapteaza oricarei suprafete. De asemenea, un astfel de covoras nu absoarbe apa.

Covoarele de tip HORECA sunt interesante din mai multe puncte de vedere. In primul rand, daca este sa ne ghidam strict dupa specificatii tehnice, acestea sunt extrem de rezistente traficului intens. Au, de asemenea, calitatea de a absorbi socul si de a atenua zgomotele produse in incaperi. Este o calitate foarte importanta daca tineti cont ca intr-un hotel, restaurant sau chiar intr-o companie trec zilnic zeci sau sute de persoane. Zgomotul poate fi obositor atat pentru clienti, cat si pentru persoanele care lucreaza in acea locatie. In al doilea rand, design-ul acestor covoare este deosebit. Gama este diversificata si clientii pot alege in functie de modul in care au creat interiorul locatiei, fara prea mari probleme.

Covoarele dezinfectante sunt si ele special create pentru a oferi protectie si un mediu curat locatiilor care manipuleaza alimente sau alte lucruri ce pot fi supuse contaminarii interne sau externe. Ele sunt create special, pentru a putea fi utilizate inclusiv impreuna cu anumiti dezinfectanti speciali.

Asadar, dupa cum vedeti, acestea sunt cateva generalitati ale produselor oferite de covoare-profesionale.ro. Pe langa produsele de calitate, trebuie sa stiti si ca aveti transport gartuit daca veti achiztiona covoare de peste 175 RON si comanda va ajunge in 24-48 de ore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ELKO Romania anunta disponibilitatea SSD-urilor Kingston A2000 pe interfata NVMe PCIe
Next post  Eurocontainere si pubele de la Sanito.ro!