Aspiratorul pare un aparat atat de banal si totusi importanta lui este extrem de mare. Probabil este una din cele mai importante inventii daca tinem cont ca pana acumvreo 200de ani curatenia nu era esentiala. Abia dupa jumatatea anilor 1800 oamenii au inceput sa puna pret pe curatenie si igiena sis a inteleaga ca fara aceasta, prima care va avea de suferit va fi sanatatea lor. Poate nu stiati insa in 1860 a aprut primul aspirator manual si era folosit in marile case din Statele Unite. In 1898, la o expozitie, a fost prezentat primul aprat de tip aspirator pneumatic. Acesta era pronit cu ajutorul unui motor cu combustie interna. Abia in anul 1901, britanicul Hubert Cecil Both si americanul David T. Kenney au patentat primul aspirator electric. De aici, a luat nastere o intreaga industrie. Cu timpul, aspiratoarele au inceput sa se fabrice la scara foarte larga, astfel incat sa nu existe casa fara un asemenea electrocasnic. In special dupa al Doilea Razboi Mondial aceasta industrie a cunoscut un boom extraordinar. A inceput sa se faca publicitate intensa. In ziua de azi probabil nu exista prea multe case din tarile civilizate in care sa nu existe aspiratoare. Acestea sunt folosite atat in locuintele proprii, cat si in cladiri de birouri sau institutii. Ele sunt de diferite tipuri si puteri, iar brand-urile ce le produc sunt foarte numeroase.

Pentru spatiile mari, este indicat sa fie folosite aspiratoare profesionale. Unul din magazinele recomandate, de unde se pot achiozitiona astfel de produse, este echipamentcuratenie.ro. Acesta este un magazin profesional, cu o experineta de peste 13 ani in acest domeniu si cu o echipa de consilieri, gata oricand sa va raspunda la intrebari sau sa va sfatuiasca in legatura cu produsele pe care doriti sa le achizitionati. De asemenea, la acest magazin se mai pot gasi si detergenti profesionali, produse tork si multe altele. Multa lume este extrem de incantata de gama diversificata de sapun tork pe care il achizitioneaza atat pentru locurile de munca, cat si pentru propria locuinta. Revenind la aspiratoare, puteti achizitiona, de pe echipamentcuratenie.ro diverse modele, pentru diverse intrebuintari.

Un model recomandat de catre clientii care l-au achiztionat este aspiratorul profesional Taski Jet 50 Euro. Vorbim despre aspirator vertical cu performante foarte mari. Motorul sau foarte puternic, combinat cu fluxul de aer, in combinatie cu caroseria ABS sunt incorporate in acest aparat. Datorita tubului flexibil, suprafetele ce sunt deasupra pardoselei vor fi mai usor curatate. De asemenea, datorita design-ului sau, acesta este usor de manevrat si utilizat. Consuma 950W, foloseste mai multe trepte de filtrare ce constrau in: un sac de praf dublu, un filtru ce poate fi spalat, un filtru pentru evacuare, un filtru pentru periile de cabon. Este ideal pentru cladirile de birouri de dimensiuni medii.

Pentru cladiri mari sau institutii ori centre mari comerciale se poate folosi un Aspirator Profesional Taski Vacumat 44T. Acest model de aspirator are un randament foarte bun, o putere foarte mare de aspiratie si un tip de operare ergonomica. Suprafetele mari vor fi curatate de pana la trei ori mai repede, in comparatie cu metodele conventionale de aspirare.

Magazinul online echipamentcuratenie.ro detine produsele de care aveti nevoie. Pentru mai multe detalii, accesati acum site-ul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sanito.ro un brand pentru toata familia
Next post De ce recomand husele de protectie de pe BrandGSM.ro