Exista atat de multe proverbe si zicatori care contin substantivul comun “casa”ca lumea sa isi dea seama cat de importanta este o locuinta pentru fiecare dintre noi. Si numarul expresiilor care contin acest termen este coplesitor, fiindca acasa este spatiul cunoscut si prietenos in care ne desfasuram in largul nostru, fara sa ne mai punem masca sau sa ne cenzuram gesturile.
Acasa stii unde ai pus fiecare lucru si esti sigura ca il mai gasesti. In acest spatiu al intimitatii te misti in voie si te straduiesti sa sporesti gradul de confort, stiind ca o faci pentru tine si pentru cei dragi.

Iata care sunt functiile esentiale ale casei tale menite sa te determine sa ii faci o asigurare eficienta prin ovb allfinanz romania:
1. Protectie. Locuinta asigura omului, fiinta atat de fragile, protectia de care are nevoie sa supravietuiasca. Aici putem discuta fara sa stam pe ganduri de protectia totala. In casa gasim racoare vara, cand simtim ca soarele ne topeste si caldura iarna, cand gerul usuca sau crapa tot ce este viu. Intre peretii ei nu simtim vantul si nici stropii de ploaie. In cazul in care locuim in zone izolate, departe de lume, casa ne fereste de animalele salbatice care ne-ar putea ataca si de raufacatori.
Omul are dusmani vazuti si nevazuti care nu pot intra in casa lui, de aceea o iubeste atat de mult.


2. Spatiu al emotiilor, secretelor si amintirilor. In casa au loc consiliile de familie pentru a se lua hotarari care ii privesc numai pe membri acesteia si au loc discutii pe care strainii nu trebuie sa le auda. Tot aici se aduna cele mai frumoase amintiri de care oamenilor le vine cumplit de greu sa se desparta.

3. Loc sigur de pastrare a valorilor. Sigur ca in casa tinem actele importante, banii de care avem nevoie, bijuteriile cu adanci semnificatii pentru noi, cum ar fi: inelul de logodna, verighetele, bijuteriile primite la majorat. Numai aici lasam electronicele, valorile noastre fara grija, stiind ca nu ni la ia nimeni.

4. Spatiu in care avem grija de noi si de cei dragi, adica: pregatim hrana, mancam impreuna, ne spalam, se aranjam, ne imbracam/dezbracam si dormim. Toate acestea sunt foarte importante, iar daca una dintre aceste activitati lipseste, ne putem imbolnavi grav.
De ce se impune sa ne asiguram locuintele? Fiindca natura nu mai este prietenoasa cu noi, cum era in trecut. Se starnesc furtuni din senin, au loc caderi masive de zapada, inundatiile sunt din ce in ce mai dese si mai distructive si seisme se produc des, singura noastra sansa fiind aceea ca sunt de intensitate mica. Natura nu poate fi controlata, iar forta ei distruge tot ce ii iese in cale, chiar si un bloc cu 20 de etaje.

In afara de natura pot produce dezastre si elementele care ne sustin civilizatia, cum ar fi: focul, gazele naturale, electricitatea. Un scurt circuit iti poate lasa in urma numai scrum si cenusa.
De ce sa soliciti o asigurare de casa intermediata de Ovb Allfinanz Romania?

1. Fiindca de 40 de ani isi desfasoara activitatea internationala in 14 state dezvoltate ale Europei si milioane de clienti sunt multumiti de asigurarile de locuinta realizate de catre agentii lor financiari.
Primele primite in caz de nenorocire au fost cele prevazute in contractul de asigurare si oferite la timp, ca omul sa isi reconstruiasca locuinta cat mai repede cu putinta.

2. Consilierea oferita gratuit are rolul de a elucida dilemele. Consilierii financiari au rabdare sa explice pe inteles nevoia oamenilor de asigurare si beneficiile pe care le aduce fiecare tip de asigurare in parte. In plus detin cunostintele necesare referitoare la legile asigurarilor, ca oamenii sa stie care le sunt drepturile.

3. Cei 14 ani de succes pe piata interna a asigurarilor si numarul mare de clienti multumiti din tara noastra, care se adauga la milioanele de europeni satisfacuti pe deplin de serviciile lor.
4. Diversitatea asigurarilor si rolurile multiple ale multora dintre ele.
Acum este timpul sa iei legatura cu un consultant de la OVB si sa stati de vorba, fara graba. Asculta-l pana la capat si lasa-l sa iti prezinte toate tipurile de asigurari, apoi ia decizia care sa te fereasca de experiente amare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post AMD anunță mult așteptata gamă Ryzen 3000 la Computex, cu un lineup de excepție
Next post 140+ experți de la companii precum Gooogle, Facebook sau LinkedIn dar si speakeri internaționali cunoscuți vin la Bucuresti, peste doar două săptămâni, pentru noul iCEE.fest